Stoelmassage

Wat?

Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende drukpuntmassage ter preventie en behandeling van klachten.

De voordelen van een stoelmassage in het bedrijf zijn groot. Werknemers kunnen even ontspannen om daarna weer met frisse energie het werk te hervatten. Stoelmassage verlicht klachten veroorzaakt door stress, repeterende bewegingen, zware lichamelijke arbeid en/of geestelijke inspanning. Zo kan door stoelmassage ziekteverzuim voorkomen of verminderd worden. Het heeft een aantoonbaar positief effect op de hantering van de werkdruk, werkstress en werkgerelateerde klachten. Massage stimuleert de cognitieve functies en verlaagt stresshormonen waardoor de werksfeer en de bedrijfsresultaten binnen iedere organisatie verbeteren.

Een therapeutische stoelmassage activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest ontspannen.


Hoe werkt het?

Onze massagebehandeling wordt uitgevoerd als heerlijk ontspannend, gecombineerd met drukpuntmassage waarbij extra aandacht wordt besteed aan preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten. Als massagetherapeut (zelfde benaming als bij de dieptemassage gebruiken) ben ik gespecialiseerd in klachten die vaak het gevolg zijn van langdurige eenzijdige werkhouding. Een ontspannende stoelmassage verkwikt en zorgt dat je er de rest van de dag weer tegenaan kunt.

Op een comfortabele massagestoel worden je rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld. Dit zorgt voor rust in lichaam, ontspanning van de spieren en een betere doorbloeding. Na een stoelmassage voel je je ontspannen en verfrist. Je kan terug aan het werk met hernieuwde energie en met minder kans op vermoeidheid of pijnklachten, als gevolg van je langdurige en eenzijdige werkhouding.


Voor wie?

Individueel maatwerk: maatwerk en persoonlijke benadering staat bij onze stoelmassage centraal zodat elke massagebehandeling naast onze klachtenvermindering ook ontspannend en verkwikkend is.

Voor bedrijven op zoek naar betere teamprestaties, betere werksfeer, ontspanning voor de werknemers, als verrassing, als blijk van waardering.


Prijs: