Wat?

Voetreflexologie stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam en maakt energieblokkades vrij. Door druk uit te oefenen op de reflexzones van de voeten, voel je je na een behandeling gezonder en vitaler.

De gedachte achter voetreflexologie is dat “ziek”  zijn het signaal is van een verstoorde harmonie in de eenheid van lichaam en geest.

Het bevordert je algemene gezondheid op een ontspannende manier. Het werkt preventief en ondersteunend bij lichamelijke en emotionele  klachten.

 

Hoe werkt het?

Na een kort gesprek, gaan we eerst aan de slag met enkele ontspannende grepen om je voeten los te maken. Voetreflexologie is een drukpuntmassage. Door een druktechniek met duim en vingers behandel ik vervolgens de reflexzones op de voeten. Tijdens de massage worden alle zones van de voeten behandeld.

De voet is onderverdeeld in verschillende zones die elk in verbinding staan met organen en delen van ons lichaam. Door massage, druk- en warmtetoevoer, maken we contact met de energiebanen van heel ons lichaam wat een helende werking geeft. Geblokkeerde energiebanen worden vrijgemaakt waardoor energie de kans krijgt om terug te gaan stromen.

Via de voeten wordt dus het hele lichaam onder handen genomen. De sessie wordt telkens ontspannend afgesloten (met warme handdoekjes en klankschaal).


Voor wie?


Ook als je geen problemen hebt en je eens lekker wenst te ontspannen is voetreflexologie een geschenk aan jezelf. Voetreflexologie draagt bij tot je innerlijke balans.


Voetreflexologie heeft een positief effect op de gezondheid en zorgt o.a. voor:


Voetreflexologie biedt ook uitstekende ondersteuning tijdens de zwangerschap. Het werkt ontspannend voor moeder en ongeboren kindje. Vele klachten kunnen worden behandeld voor-, tijdens of na de zwangerschap. Zwangerschapsreflexologie is een milde en verantwoorde behandelwijze.


Prijs: